alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 adag bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2.5 dl tej (3,6 %) | 273 | 26 | 27 | 0.5 | 0 | 92 |
3 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1/2 dl keserűlikőr | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg birkacomb | 306 | 16.9 | 26.4 | 0.3 | 0 | 84 |
1 adag konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |