alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
60 dkg birkahús | 308 | 16.9 | 26.4 | 0.3 | 0 | 70 |
50 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
10 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
10 dkg császárszalonna | 646 | 10 | 65 | 0 | 0 | 140 |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 mokkáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 mokkáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 mokkáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |