alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1.5 kg szarvascomb | 123 | 20.7 | 3.9 | 0.6 | 0 | 110 |
2 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 doboz vörösbab konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál Worcestershire mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kiskanál cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál masa harina | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |