alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál római kömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 üveg zöld chili | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1.5 kg csülök | 328 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |