A habosra felvert tojást összekeverem a tejjel és annyi liszttel, hogy palacsintatésztaszerű masszát kapjak. Sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítem, végül belekeverem a lereszelt vöröshagymát.
A májakat először lisztbe ... tovább
A burgonyát héjában, sós vízben puhára főzzük. Közben, a felforrósított olajon, a finomra vágott hagymát, megpároljuk és a lángról levéve, belekeverjük a zúzott fokhagymát. Két tojást keményre főzünk, megtisztítjuk és a ... tovább
A serpenyőben pár csepp olajat hevítünk és beleteszünk egy tortillát, ráterítünk egy szelet sajtot, majd befedjük egy másik szelet tortillával. Mindkét oldalát barnára sütjük és meleg tányérra tesszük. Két tojásonként ... tovább
A csirke alsócombokat jól megmossuk és leszárítgatjuk. Ha nem szeretjük, a bőrét húzzuk le. Sózzuk meg, hagyjuk állni kis ideig, majd töröljük szárazra. Először lisztben, utána kevés sóval felvert tojásban, végül ... tovább
A halat kifilézzük, majd a filéket, a bőrig, sűrűn beirdaljuk. Ezután a halszeletek mindkét oldalát megsózzuk és egy órát állni hagyjuk, majd lisztbe forgatjuk. A lisztes halat megforgatom a habosra felvert tojásban, végül ... tovább
A hagymát vágjuk vékonyan félfőre és 3 evőkanál napraforgó olajon pároljuk 20 percig, majd sózzuk meg és még öt percig süssük, a pirítást óvatosan végezzük, ne barnuljon meg a hagyma, csak szépen karamellizálódjon. Közben a ... tovább
A krokodilhúst vágjuk szeletekre. A pác hozzávalóit keverjük össze és forgassuk bele a hússzeleteket. Hűtőben hagyjuk állni 3 órát. Tegyük közepes magasságra tett grillrácsra és oldalanként öt percig süssük, közben, ... tovább
A kétszersültet reszeljük le, majd tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a sütőporos lisztet, a tojásokat, a cukrot, az őrölt mogyorót és keverjük össze. A tésztát tegyük sütőpapírral kibélelt tortaformába és előmelegített ... tovább
A lencse és a barnarizs súlya főzve értendő.
Robotgépben dolgozd össze a lencsét, a zabpelyhet, a rizst, de vigyázz, ne csinálj teljesen pépet belőle, maradjon darabos! Ezután jöhet a búzacsíra, szejtánpor és a többi hozzávaló, ... tovább
A felhevített olajon a finomra vágott hagymát megpirítjuk. A zúzott fokhagymát és a kisebb darabokra vágott gombát belekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd zsírjára sütjük. Az elhabart tojásokat ráöntjük és ... tovább