| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál provance-i fűszerkeverék | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
| 2 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A zöldségeket vékony karikára, a fokhagymát apró kockára vágjuk. Tálba terítjük, a fokhagymával és a fűszerkeverékkel, majd a sóval és a borssal meghintjük. Ismét zöldség, majd a fűszerek következnek. A tetejére olaj kerül. Előmelegített, 200 fokos sütőbe tesszük, 20 percig sütjük, fólia alatt, majd még fél órát fólia nélkül. Önmagában vagy szárazabb sült húsokkal tálaljuk.