alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg sertéscomb | 160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
40 dkg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
10 dkg borjúcomb | 110 | 19.5 | 4.5 | 0.3 | 0 | 86 |
1 kávéskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |