alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 fej fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
8 szál bőrös virsli | 265 | 6.8 | 23.4 | 4.7 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 db tojásfehérje | 14 | 3 | 0.1 | 0.2 | 0 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |