prev
  • Spenótos-gombás gnocchi

    00:07
  • Zöldséges őzragu

    00:33
  • Zöldséges gersli

    00:22
  • Libaszalonna

    00:21
  • Mákos guba vanília sodóval

    00:19
  • Medvehagymás-gombás...

    00:15
  • Kreol csirkeszárny

    00:15
  • Rizottó citrommal, rákkal és...

    00:14
  • Gőzölt malac

    00:14
  • Tejes pác baromfihoz

    00:07
  • Spenótos-gombás gnocchi

    00:07
  • Zöldséges őzragu

    00:33
  • Zöldséges gersli

    00:22
  • Libaszalonna

    00:21
  • Mákos guba vanília sodóval

    00:19
  • Medvehagymás-gombás...

    00:15
  • Kreol csirkeszárny

    00:15
  • Rizottó citrommal, rákkal és...

    00:14
  • Gőzölt malac

    00:14
  • Tejes pác baromfihoz

    00:07
  • Spenótos-gombás gnocchi

    00:07
  • Zöldséges őzragu

    00:33
  • Zöldséges gersli

    00:22
  • Libaszalonna

    00:21
  • Mákos guba vanília sodóval

    00:19
  • Medvehagymás-gombás...

    00:15
  • Kreol csirkeszárny

    00:15
  • Rizottó citrommal, rákkal és...

    00:14
  • Gőzölt malac

    00:14
  • Tejes pác baromfihoz

    00:07
  • Spenótos-gombás gnocchi

    00:07
  • Zöldséges őzragu

    00:33
  • Zöldséges gersli

    00:22
  • Libaszalonna

    00:21
  • Mákos guba vanília sodóval

    00:19
  • Medvehagymás-gombás...

    00:15
  • Kreol csirkeszárny

    00:15
  • Rizottó citrommal, rákkal és...

    00:14
  • Gőzölt malac

    00:14
  • Tejes pác baromfihoz

    00:07
  • Spenótos-gombás gnocchi

    00:07
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Elkészítési mód:

Hirtelen sült
(459 db)

Souvidált marhacomb fehérépa pürével és salátával

A marhacombot a fűszerekkel megszórjuk, majd levákumozzuk. 56.5 fokon 12 órát szuvidáljuk. Pár napra hűtőbe tehetjük, de végül szobahőmérsékletre engedve, a forró olajon, oldalanként két percig sütjük. Csíkokra vágva tálaljuk. ... tovább

Spanyol fokhagymás garnélarák

A finomra vágott hagymát és a chilit pároljuk át az olajon, majd adjuk hozzá a finomra vágott fokhagymát és a füstölt paprikát, végül forgassuk bele a garnélát. Néhányszor megkeverve, addig süssük, amíg a rákok szép ... tovább

Spenótkrokett

A spenótot megpároljuk, lecsöpögtetjük és áttörjük. A felforrósított vajba megpezsgetjük a lisztet és felöntjük a tejjel, simára keverjük és addig főzzük amíg az edény falától elválik. Belekeverjük a spenótot fűszerezzük ... tovább

Spenótos aprópecsenye

A burgonyát kis kockára vágjuk és bő olajban aranybarnára sütjük. Közben a felhevített olajban az apró kockára vágott csirkemellet pirosra sütjük, közben sóval borssal, a zúzott fokhagymával és csipetnyi szerecsendióval ... tovább

Spenóttal és fetával töltött csirkemell citromos rizzsel

A felhevített olajon a levelek összeeséséig pároljuk a spenótot. Közben borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük. Langyosra hűtjük és belereszeljük a feta sajtot. A sajt sós, ezért nem kell sózni a spenótot. A csirkemellfiléket ... tovább

Süllő salátaágyon

A salátát darabokra tépjük, majd elkeverjük a galambbeggyel és a rukkolával. Hozzáadjuk a kockára vágott uborkát és összeforgatjuk a 3 evőkanál olívaolajból, borecetből kevert öntettel, melyet sóval és borssal ízesítettünk. A ... tovább

Sült csirkecomb Mississippiből

A csirkecombokat itassuk szárazra papírtörlőn. Sózzuk, borsozzuk meg, majd liszttel vékonyan meghintve, mártsuk a többi hozzávalóból készített tésztába. Lecsepegtetve, tegyük 180 fokos olajba és egyszer átfordítva süssük ... tovább

Sült koktélparadicsom

A felhevített olajba két percig sütjük a felszeletelt fokhagymát, majd kidobjuk. A zsiradékra szórjuk a paradicsomot és a fűszereket. Addig sütjük, amíg a paradicsom átmelegszik és a héja kissé kinyílik. ... tovább

Sült kolbász serpenyőben

Zsírt serpenyőbe tesszük, kis lángon felolvasztjuk, majd a kolbászokat belehelyezzük. A zsiradék éppen lepje el a kolbászt. Kis lángon 20 percig rotyogtatjuk, majd 10 percig, nagy lángon sütjük, esetleg egyszer megfordítjuk. ... tovább

Sült lazac citromos vajmártással

A bőrös lazacfilét 3 ujjnyi csíkokra vágjuk. Sóval, borssal és az egyik citrom levével meghintve bepácoljuk, úgy két órára. A másik citrom héját lereszeljük és a levét kifacsarjuk. Az olajat és a vaj felét felhevítjük, majd a ... tovább