alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 kávéskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
50 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
16 levél zsálya | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
8 szelet pármai sonka | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |