alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 adag rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi füstölt paprika (csípős) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál mandulalapocska | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej római saláta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor mentalevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
2 db zöld chili | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
6 evőkanál sherry | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
8 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
80 dkg bélszín | 119 | 19 | 4.4 | 0.6 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |