A sertéscombot konyhai zsineggel körülkötjük, hogy formáját sütés közben is megtartsa. Sóval, borssal meghintjük és a felforrósított olajon, körbesütjük, majd félretesszük. A paradicsom kivételével, a felkockázott ... tovább
Vágjuk a húst szeletekre, kenjük be vékonyan a mustárral, a zúzott fokhagymával és borsozzuk meg. Egy éjszakát hagyjuk hűtőben pihenni.
Egy kizsírozott tepsiben rétegezzük le a húst a felkarikázott hagymával, paprikával és ... tovább
A szép darab sertéscombot sózzuk, borsozzuk, majd a felhevített olajon, minden oldalán süssük pirosra. A feldarabolt zöldségeket forgassuk át, a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. A harmadát terítsük tepsibe, a combot fektessük ... tovább
A sertésszüzet felszeleteljük és tenyerünkkel gyengéden megütögetjük. A hagymát hajszálvékony karikára vágjuk. A húsokat sózzuk, borsozzuk és kivajazott tepsibe tesszük. A hámozott, felezett barackot felszeleteljük és a ... tovább
A karajszeleteket gyengéden kiverjük, a szélein a hártyát bevagdossuk, majd meghintjük sóval és borssal. Az egyik oldalukat olajjal vékonyan megkenjük és ezzel az oldallal lefelé tepsire rakosgatjuk. A tetejére szórjuk a kis kockára ... tovább
2 evőkanál olajon üvegesre pároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a felkockázott paradicsom felét, a zúzott fokhagymát és a fűszereket. Összeforraljuk és kis lángon negyed órát főzzük. A kivert, szélein bevágott ... tovább
A lehártyázott, kicsontozott sertéskarajt roládszerűen felvágjuk, majd gyengéden kiverjük. Egy kanál felhevített olajon a finomra vágott hagymát megpároljuk, majd a felvert tojást ráöntve lágy rántottát sütünk belőle. ... tovább
A sertésszüzet lehártyázzuk és a fűszerekkel bedörzsöljük. Alufóliába tekerve, pácoljuk, lehetőleg egy éjszakát. Másnap, szobahőmérsékletre engedve, kissé sózva, a felhevített olajon, sütőálló serpenyőben, körbepirítjuk, ... tovább
A megmosott fügére öntjük a mézzel elkevert bort, hozzáadjuk a vékonyra karikázott citromot és felöntjük, annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Egy éjszakán át hagyjuk állni. Másnap a sütőt melegítsük elő 200 fokra. A fűszereket ... tovább
A hártyáitól megtisztított szűzpecsenyét sózzuk, borsozzuk és a felhevített olajban körbesütjük, majd hűlni hagyjuk. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadva a kis darabokra vágott gombát ... tovább