Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Mikor együk:

Sörözés, borozás
(1089 db)

Hagymában párolt csülök

A csülköt csontozzuk ki vagy kérjük meg rá a hentest. A hagymákat, nem tévedés a mennyiség, vágjuk félkarikára. a hagymára szórjunk kevés sót, borsot és a kakukkfüvet. Néhányszor átkeverve hagyjuk állni, amíg a római tál ... tovább

Hagymás bab

A bacont zsírjára sütjük, majd a félfőre vágott hagymát és a felszelt fokhagymát átsütjük rajta. Ráöntjük a konzerv fehérbabot, beledobjuk a babért, felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk. ... tovább

Hagymás babsaláta

Az előző éjszakára beáztatott babot, friss, sóval, fokhagymával és babérlevéllel fűszerezett vízben megfőzzük. Közben a félkarikára vágott lilahagymát besózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd hozzáadjuk a cukrot, az ecetet és a ... tovább

Hagymás batyu

Először a tölteléket készítsük el. A megtisztított és finomra vágott vöröshagymát a forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd ízlés szerint fűszerezzük és hagyjuk kihűlni. A lisztet a tejjel és a sóval ... tovább

Hagymás krumplislángos

A burgonyát héjában megfőzzük és még forrón meghámozzuk, majd áttörjük. deszkán a még meleg burgonyába mélyedést készítünk, amelybe beleöntjük a lisztet, a szétmorzsolt élesztőt, a meghámozott és nagyon finomra vágott ... tovább

Hagymás lepény

A felhevített olajon a felkockázott bacont zsírjára sütjük. Rádobjuk a kis kockára vágott hagymát és a paprikát. Összesütjük, belekeverjük a vékony karikára vágott debrecenit, az apróra vágott paradicsomot, a zúzott fokhagymát ... tovább

Hagymás rostélyos

A csont nélküli rostélyos szeleteket hártyáitól megtisztítjuk, a széleit bevagdossuk és húskalapáccsal vékonyra kiverjük. Őrölt borssal meghintjük, leöntjük olajjal és hűtőben 3-4 napig állni hagyjuk. A vékony karikákra ... tovább

Hagymás sült vér

A leölt tyúk vérét csurgassuk egy tálba, aztán, ha megalvadt, vágjuk darabokra. A zsírban pirítsunk meg egy félfőre vágott vöröshagymát. Dobjuk rá a vért, borsozzuk, majoránnázzuk meg alaposan. Süssük át, majd sózzuk. Friss, ... tovább

Hagymás táska

A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A felforrósított olajon, fedő alatt, üvegesre pároljuk, majd a cukrot belekeverve, megpirítjuk, majd kihűtjük. A felengedett tésztát lisztezett deszkára tesszük, és vékonyra ... tovább

Hagymás táska

A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A felforrósított olajon, fedő alatt, üvegesre pároljuk, majd a cukrot belekeverve, megpirítjuk, majd kihűtjük. A felengedett tésztát lisztezett deszkára tesszük, és vékonyra ... tovább