A felforrósított olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, közben rászórjuk a curryport, a finomra metélt chilit és a fokhagymát. Keverjük hozzá a felkockázott csirkemellet, néhányszor átkeverve süssük össze, végül ... tovább
A frissen sült burgonyalepényt a pikáns tejföllel bőven megkenjük, majd a villával szétszedett csirkecombdarabokat ráhalmozzuk.
Cikkekre vágva tálaljuk. ... tovább
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A tepsibe öntjük az olajat, a bort és a vagdalt fokhagymát. A csirkecombokat ráhelyezzük és fólia alatt, előmelegített, 175 fokos sütőben fél órát pároljuk, majd a fóliát levéve a hőfokot 200 ... tovább
A csirkecombokat a fűszerekkel bedörzsölve, kevés forró olajban elősütjük. A megtisztított, felkarikázott burgonyát sóval, borssal elkeverjük és a finomra vágott hagymafélékkel jénaiba terítjük. Ráöntjük a bort és a hús ... tovább
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük és nyújtófával morzsává törjük. A csirkemelleket kicsontozzuk és hosszában 3 csíkra vágjuk. Jól összekeverjük a pác hozzávalóit és a csirkecsíkokat beleforgatva, fél órát állni ... tovább
A csirkecombokat kicsontozzuk és felkockázzuk. A csontokra annyi vizet öntünk, amennyi ellepi és amíg a többi előkészítéssel végzünk, forraljuk. A hagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, a fűszereket porrá ... tovább
A csirkemellek bőrét lehúzzuk, kifilézzük, majd ujjnyi csíkokra vágjuk és besózzuk. A sajtokat megreszeljük és összekeverjük. A tojásokat felverjük, és belekeverjük a zúzott fokhagymát és ízlés szerint borsothagymát. A ... tovább
A csirkemellet csíkokra vágjuk, borssal, chiliporral, sóval megszórjuk, majd állni hagyjuk. Egy evőkanál liszt kivételével a hozzávalókból palacsintatésztánál sűrűbb masszát készítünk. A húsdarabokat fátyolnyi liszttel ... tovább
A csirkemellet kockára vágjuk és a szójaszószból, a mézből, a zúzott fokhagymából és kevés borsból készített pácba forgatjuk. Fél órát állni hagyjuk. A felhevített olajon megpároljuk a finomra vágott lilahagymát, majd a ... tovább
A csirkemájat megtisztítjuk, majd félbe vágjuk. A baconszeleteket, keresztben félbe vágjuk. A szalonnát meghintjük majoránnával és borssal, majd a fél csirkemájakat beletekerjük. Fogpiszkálóval megtűzzük. Tepsibe tesszük. 200 ... tovább