Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Mikor együk:

Főétel
(1395 db)

Mustáros hátszín tejfölben

A hátszínt ceruzányi csíkokra vagdaljuk. 1 evőkanál olaj, mustár és bors keverékével jól átkeverjük. Fél órát pihentetjük, majd a felhevített olajban, kevergetve, hirtelen átsütjük, az olajat leöntve hozzáadjuk a tejfölt. ... tovább

Mustáros kacsapecsenye

Az almát és a vöröshagymát megtisztítjuk, feldaraboljuk és a botmixer poharába dobjuk, a fokhagymával, a lereszelt citromhéjjal, a mustárral együtt és pürésítjük. A masszát sózzuk, borsozzuk és a gondosan megtisztított kacsa ... tovább

Mustáros marha diszkoszban

A fehérpecsenyét gyengéden kiverjük, majd vastagon megkenjük mustárral. A szalonnával kibéleljük a diszkoszt és ráterítjük a burgonya felét, sózzuk, borsozzuk, befedjük a hússal és ráhalmozzuk a félfőre vágott hagymát, ... tovább

Mustáros marhaszelet

Az érlelt marhahúst 4 szeletre vágjuk és gyengéden kiverjük. Sózzuk, borsozzuk és mindkét oldalát mustárral megkenjük, majd a zsemlemorzsába panírozzuk. A felforrósított olajon mindkét oldalukon elősütjük. Az olajat kuktába ... tovább

Mustáros sertésszűz

A szűzpecsenyét tisztítsuk meg a hártyáitól, majd dörzsöljük be az olajból, a fűszerkeverékből, a fahéjból és a sóból és borsból készült pácba. Tekerjük be a a baconba és tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe. 15 percig ... tovább

Mustáros sertésszűz diszkoszban

A lehártyázott sertéshúst vastag szeletekre vágjuk, a megtisztított burgonyát és hagymát kockára. Az olajat és a mustárt elkeverjük borssal és sóval. Összeforgatjuk a hússal, a burgonyával és hagymával. A baconnal kibélelt ... tovább

Mustáros szűzpecsenye

A húst gondosan lehártyázzuk és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és a tenyerünkkel megütögetjük. Megborsozzuk, vékonyan megkenjük mustárral és olajjal, majd 3 órára félretesszük. Vékonyan meghintjük liszttel és kevés olajban ... tovább

Mustáros tejfölben párolt tarja

A felszeletelt tarja szélét bevagdossuk és kiverjük. sózzuk, borsozzuk, majd a felforrósított olajon, hirtelen pirosra sütjük. Kivesszük és a zsiradék felét tepsibe öntjük. A zúzott fokhagymával és a mustárral elkevert tejföl ... tovább

Mustáros tojáspaprikás

A tojásokat főzzük keményre, majd tisztítsuk meg és vágjuk gerezdekre. A forró olajban pirítsuk meg, a finomra vágott hagymát, közben sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint. Szórjuk meg a paprikával. Öntsük fel kevéske vízzel és ... tovább

Mustáros zúzatokány

Az apróra vágott vöröshagymát forró olajon megfonnyasztom, majd a gondosan megtisztított és feldarabolt zúzát rádobva, megpirítom. Megfűszerezem a borssal, a majorannával, felöntöm egy kevés vízzel és belekeverem a mustárt, a ... tovább