A burgonyát héjában megfőzzük és még melegen megtisztítva vékony karikákra szeljük. 4 olajjal megkent alufólia lapon, körkörösen lerakjuk. Alapot készítve a szendvicsnek. A maradék olaj-vaj keveréken megfonnyasztjuk a hagymát, ... tovább
A felhevített vajban megpároljuk a finomra vágott hagymát és a fokhagymát. Felöntjük az alaplével, majd belefőzzük a brokkoli kis kockára vágott szárát. A puhára főtt, hozzáadjuk a virágokat, a tejszínt, fűszerezzük és ... tovább
A kettévágott, majd néhány helyen bevagdosott combokat, kevés forró zsírban elősütjük, majd szorosan, lefedhető sütőedénybe tesszük. Rászórjuk a fűszereket, hozzáadjuk, a kis darabokra vágott, hagymaféléket, felöntjük az ... tovább
A langyos tejbe kevés cukrot és lisztet keverünk, majd belemorzsoljuk az élesztőt. Hagyjuk felfutni, majd a többi liszttel, a sóval a tojással és a tojássárgájával dagasszuk tésztává. Végül gyúrjuk bele a langos vajat. Liszttel ... tovább
A felszeletelt tarját sózzuk, borsozzuk, majd az olajon átsütjük. Sütőtepsibe terítjük. A kevés zsíron, a cukorral, a köménnyel, és a csillagánizzsal elkevert káposztát megpirítjuk és a lesütött húsokra terítjük. Tejföllel ... tovább
A bacont és a sonkát vágjuk apró kockára, majd az olajban süssük zsírjára. A pörcöt tegyük félre. A zsiradékba öntsük bele az ujjainkkal szétpréselt paradicsom konzervet, a paradicsompürét, a zúzott fokhagymát és a finomra ... tovább
A halakat is áruló, multik pultjain a lazac, zsíros hasaalját külön kell árulni. Ezt a nyesedéket forgassuk át sóval és borssal, majd terítsük sütőpapírral borított tepsibe. 200 fokos sütőben, egyszer átforgatva. süssük negyed ... tovább
A csirkeszárnyakat az alaplében, majdnem puhára főzzük, majd kihűtjük. A többi hozzávalóból szószt keverünk, némi főzőlé hozzáadásával. Végül a leszárított szárnyakat beleforgatjuk és bő olajban kisütjük.
Előételnek ... tovább
Az összetört kekszet, az olvasztott vajat, a cukrot és a fahéjat jól elkeverjük, majd kanállal, sütőpapírral bélelt kapcsos formába nyomkodjuk. Hőtőben pihentetjük 2 órát, majd rásimítjuk a gyümölcsös túrókrémet, hagyjuk ... tovább
A felhevített olajon átpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a zúzott fokhagymával és a mustárokkal elkeverjük. A csíkokra vágott csirkemellel átforgatjuk és átsütjük. Belekeverjük a tejszínt, a finomra vágott petrezselymet, ... tovább