alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 liter csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 teáskanál chilipor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
2 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
80 dkg csirkeszárny | 132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |