Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szűrés

A szűrés eredménye: 3454 találat

Gazdag csirke curry

A koriandert és a római kömény magot pirítsuk át, egy száraz serpenyőben, majd törjük, mozsárban össze. A feldarabolt, sózott, borsozott csirkét süssük át a felhevített olajban. Keverjük össze, a többi fűszerrel, melyeket ... tovább

Fűszeres zöldbab

A teatojásba zárt fűszereket bő liternyi vízben tíz percig főzzük, majd a vizet megsózzuk és beledobjuk a megtisztított és feldarabolt zöldbabot. Roppanósan puhára főzzük, leszűrjük és azonnal tálaljuk, hogy ne puhuljon ... tovább

Marha rendang

Először a fűszerkrémet készítsük el. A hozzávalókat tegyük mixerbe és a kókusztej sűrűjéből 3 evőkanálnyit hozzáadva törjük sima krémmé. Tegyük a wokba a masszát és kezdjük, kevergetve, melegíteni. Kér perc múlva ... tovább

Bécsi kocka

A lisztet a porcukorral és a sóval összeszitáljuk, majd a vajjal gyorsan elmorzsoljuk. Végül a tojást és a vaníliakivonatot hozzáadva rugalmas tésztává gyúrjuk. Fél centis lappá nyújtjuk, tepsibe terítjük, villával ... tovább

Csirkés-cukkinis-aszalt paradicsomos lepény

A tésztát nyújtsuk késfok vastagságúra és terítsük tepsibe. A felforrósított olajon pirítsuk meg a finomra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a kis kockára vágott csirkemellet. Süssük fehéredésig, közben ízesítsük a zúzott ... tovább

Gombás-sonkás papucs

A felhevített olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Ha összeesett belekeverjük a zúzott fokhagymát, a kakukkfüvet, a kis kockára metélt sonkát és sózva, borsozva zsírjára sütjük. ... tovább

Fűszeres hajdinatócsni

A hajdinát, a felforrósított olajban megpirítjuk, majd felöntjük, kétszeres mennyiségű vízzel, megsózzuk és megpároljuk. Közben a cukrozott tejben felfuttatjuk az élesztőt. A főtt hajdinát, a lisztet és a többi hozzávalót, az ... tovább

Tejszínes-paradicsomos hajdina

A felhevített olajon átpirítjuk a hajdinát, majd hozzáadjuk a kis kockára aprított hagymát, kis idő múlva, a zúzott fokhagymával és sóval ízesítjük, majd felöntjük, a hajdina térfogatának, kétszeresének megfelelő vízzel. ... tovább

Kuszkusz gazdagon

A kuszkuszt öntsük le, kétszeres térfogatának megfelelő forrásban lévő, sós vízzel. Keverjük át és kendőt téve a fedő alá hagyjuk, hogy felszívja a vizet. Ha elkészült keverjük el a ghível, a szárazon megpirított ... tovább

Zöldséges sült rizs tojással

A rizst a szokásos módon megpároljuk, de használhatunk maradék főtt rizst is. A tojásokból, egyenként, kevés olajon vékony rántottát sütünk. A maradék olajon átsütjük, a zöldjével együtt, vékonyra karikázott újhagymát és a ... tovább