A tarját csíkokra vágjuk. A vékony szeletekre vágott hagymával és fokhagymával, valamint a fűszerekkel és a borral elkeverjük. Egy éjszakát állni hagyjuk. A lecsöpögtetett fűszereket az zsiradékban átsütjük, majd a húst ... tovább
A filézett csirkemellet csíkokra vágjuk. Összekeverjük a csíkokra vágott bazsalikommal, a joghurttal, a lereszelt citromhéjjal és a citromlével. Sóval és borssal fűszerezzük.
Fél órát állni hagyjuk, majd forró olajban pirosra ... tovább
A csülköt kicsontozzuk, majd gerezdekre vágjuk. Sóval, borssal meghintjük és a felforrósított olajban körbesütjük. Szűrőkanállal kivesszük és a zsiradékon, a finomra vágott zöldségeket átsütjük. Ha kissé megbarnultak a ... tovább
A karajt, éles késsel, körkörösen, ujjnnyira vágjuk, majd gyengéden kiverjük. A sót, a finomra vágott paprikát, petrezselymet, a zúzott fokhagymát, borsot, egy evőkanál zsírral elkeverjük. A zsíros keverékkel a kiterített karajt ... tovább
A kis kockára vágott szalonnát zsírjára sütjük. Megpirítjuk rajta a finomra vágott hagymát, majd a centis kockára vágott szarvashúst. Közben a zúzott fokhagymával, sóval és borssal, valamint a borsikafűvel ízesítjük. ... tovább
A felhevített olajon a finomra vágott hagymát megpirítjuk, rádobjuk a zúzott fokhagymát és a kis kockára vágott borjúcombot. Jól összesütjük, majd belekeverjük a rizst és ha, az is átpirult, felöntjük 2 pohár vízzel. A levét ... tovább
A vékony szeletekre vágott tarját sóval, borssal meghintjük, majd a tenyerünkkel gyengéden kinyomkodjuk és a felhevített zsíron mindkét oldalát átsütjük. A húst kiszedjük és félre tesszük. A zsiradékban a finomra vágott ... tovább
A felhevített olajon pirítsuk át a fnomra vágott hagymát, majd a tésztát rádobva, süssük barnulásig. Szórjuk rá a bulgurt és öntsük föl az alaplével. Takarékon forraljuk össze, majd konyharuhát téve a fedő alá, még negyed ... tovább
A garnélát forró sós vízben fél perc alatt előfőzzük. Megtisztítjuk, ha kell és felkockázzuk. A dinnyét apróra vágjuk és a finomra metélt lilahagymával, a garnélával és a salátaöntettel átforgatjuk. A lime levét, a finomra ... tovább
Az előfőzött pacalt felcsíkozzuk. A felkarikázott padlizsánt besózzuk, majd egy órát csepegni hagyjuk. Végül letörölgetve kevés olajon pirosasra sütjük. Lecsepegtetve, félre tesszük. Kevés olajon összepirítjuk a finomra vágott ... tovább