alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg cérnametélt | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
30 dkg bulgur | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
6 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 evőkanál koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál sáfrány | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál fenyőmag | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál ras el hanut | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 db csirkecomb | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
2 maréknyi aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
igény szerint csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |