alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
3 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kurkuma | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál római kömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál sáfrány | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db csirke | 132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
8 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |