alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
12 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
25 dkg aszalt sárgabarack | 307 | 5 | 0.5 | 70.2 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál ras el hanut | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál harissa | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
80 dkg báránylapocka | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |