alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
10 dkg juhsajt (kaskavál) | 225 | 31.4 | 9.6 | 0.2 | 0 | 0 |
5 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
2 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
5 szem paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
80 dkg pacal | 165 | 15.9 | 11.2 | 0 | 0 | 100 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |