alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 maréknyi sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
1 pohár rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
30 dkg borjúcomb | 110 | 19.5 | 4.5 | 0.3 | 0 | 86 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |