A halat, ha szükséges, lebőrözzük és kiszálkázzuk, majd késsel apróra vagdaljuk. Ne daráljuk, ha lehet. A zúzott fokhagymával és a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk. Ha hígnak érezzük, kevés morzsát , ha sűrűnek, némi ... tovább
A harcsafilét szeletekre vágjuk és besózzuk. Amíg áll, a vörös- és fokhagymát apróra vágjuk. Egy edénybe, melyre gőzölőrácsot tudunk tenni, beleöntjük a bort, egy deci vizet, majd hozzáadjuk a borsot, a kakukkfüvet és a ... tovább
Először a ragut készítsük el. A felhevített olajon a darált marhahúst, folyamatosan kevergetve, morzsás állagúra dolgozva, enyhe barnulásig sütjük. ekkor hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és az almareszelőn lereszelt ... tovább
A tintahalat kívül-belül tisztítsuk meg. Az olívaolajba szórjuk bele a fűszereket, csavarjuk bele egy citrom levét, majd sóval borssal ízesítve öntsük a tintahalra, a pácot a tintahalak belsejébe is kenjük bele. Bő órát hagyjuk ... tovább
A csirkemellet kis kockára vágjuk, a fehér hagymát finomra aprítjuk. A felforrósított vaj-olaj keverékben megpirítjuk a hagymát, majd a csirkemellet hozzákeverve tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk. Fedő ... tovább
A felhevített zsíron a ceruzányi csíkokra vágott marhahúst jól átpirítjuk, majd a finomra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát hozzáadva és a fűszereket rászórva, fedő alatt, kis lángon tovább sütjük. Ha szükséges kevés ... tovább
A csülköt csontozzuk ki vagy kérjük meg rá a hentest. A hagymákat, nem tévedés a mennyiség, vágjuk félkarikára. a hagymára szórjunk kevés sót, borsot és a kakukkfüvet. Néhányszor átkeverve hagyjuk állni, amíg a római tál ... tovább
Egy evőkanál olajba elkeverjük a sót, a borsot és az összezúzott fokhagymát. Ezzel a masszával bekenjük a csirkemellek minden oldalát, lehetőleg a bőre alá is jusson. A csirkemelleket tepsibe tesszük, mellédobjuk a durvára vágott ... tovább
A kicsontozott rostélyost lehártyázzuk, majd középen felszúrjuk és beletűzzük a répákat, majd a vékony csíkokra vágott baconnal, az eredeti recept szerint, pancettával, a répa négy oldalán, a vékony csíkokra vágott szalonnával ... tovább
Ezt az ételt, ha lehet, vastag falú, öntöttvas fazékban készítsük el. A húst vágjuk a pörkölthúsnál nagyobb darabokra, majd a kis részletekben süssük, a vaj-olaj keverékben barnára. A finomra vágott hagymát, kevergetve, ... tovább