A kicsontozott, füstölt és nyers csülköt feldaraboljuk és a zsíron és két fej apróra vágott hagymán feltesszük pörköltnek, félfövésben savanyú aprókáposztával vegyítjük és rátesszük a megtöltött savanyú káposzta ... tovább
A savanyúkáposztát ízlésünknek megfelelően mossuk át, kóstoljuk meg, mert ehetetlenül savanyúvá teheti ételünket. A töltelékhez a lapockát megdarálom, összekeverem a nyers rizzsel, pirospaprikával, a megtisztított és nagyon ... tovább
A húst vékony csíkokra, a zöldségeket gyufaszálnyi darabokra vágjuk, a gombát vékonyan felszeleteljük. Az olajat wokban vagy vasserpenyőben megforrósítjuk, először a húst kevergetve megsütjük, szűrőkanállal kiszedjük, majd a ... tovább
A zöldségeket, tisztítás után, vékonyan felszeleteljük.
Az ecetben feloldjuk a többi hozzávalót, majd az összekevert zöldségekre öntjük. 2 napig többször átkeverve, hagyjuk érni, ezután, nem túl szorosan üvegekbe töltjük és ... tovább
Az édes káposztafejet megfőzzük, leveleire szedjük, megtöltjük a következő töltelékkel.
A lapockát ledaráljuk, összekeverjük az előfőzött rizzsel, bőven borssal és ízlés szerint megsózzuk. Kicsi, tölcsér alakú gombócokat ... tovább
Egy kilós pulykamellet felszeletelünk és füstölt szalonnával sűrűn megtűzdelünk, az olajon a karikára vágott hagymát és az apróra vágott fokhagymát megpirítjuk, köménnyel, borssal és majorannával fűszerezzük és a ... tovább
A káposztát, ha szükséges átöblítjük. Egy tepsi aljára terítjük, beledugjuk a babért. Ráhelyezzük a megsózott, borsozott combokat. A hagymákat rádaraboljuk és betakarjuk a szalonnaszeletekkel. Öntsünk alá egy kis vizet vizet és ... tovább
A húst másfél liter sós vízben feltesszük főni. A zöldségeket nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és a vajon megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a darabokra vágott paradicsomot, a babérlevelet, a sót, a borsot, és ... tovább
A libacombokat sóval, borssal, majorannával bedörzsöljük, és párolórácsra, kuktába tesszük. Mellédobjuk a megtisztított, megroppantott fokhagymát és kevés vizet aláöntve fél órát pároljuk. A megpuhult húst áttesszük egy ... tovább
Az édes káposztafejet megfőzzük sós, ecetes vízben, leveleire szedjük, megtöltjük a következő töltelékkel,
A lapockát ledaráljuk, összekeverjük a rizzsel, bőven borssal, fokhagymával, az olajjal és ízlés szerint megsózzuk. A ... tovább