alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
5 dl paradicsomlé 100%-os | 43 | 0.2 | 0.04 | 10.7 | 0.3 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
50 dkg csülök | 328 | 16 | 29 | 0.3 | 0 | 0 |
50 dkg füstölt csülök | 366 | 17.2 | 33 | 0.1 | 0 | 0 |
50 dkg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
1 kg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 |
10 db savanyúkáposzta levél | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |