alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg sertéscomb | 160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 csokor zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
1 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
10 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1/4 fej káposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
4 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1 dl szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
1 késhegynyi gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
ízlés szerint feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |