alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
40 dkg üvegtészta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 db gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 evőkanál száraz vermut | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
40 dkg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |