alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
7 dl ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
1 kg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 kg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1.5 kg uborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
1.5 kg zöldparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1.5 kg zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1.5 kg fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
12 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál borkén | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál borkősav | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál nátrium-benzoát | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |