alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
5 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 liter fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 |
25 dkg zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
25 dkg bébirépa | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
25 dkg gyöngyhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |