Az oldalast egy fej fokhagymával, vöröshagymával, 2 babérlevéllel, szemesborssal és sóval ízesített vízben főzzük 25 percig, majd lecsepegtetve hagyjuk kissé kihűlni és minden második csont között elvágva daraboljuk fel. Amíg ... tovább
A hagymákat vágjuk finomra és keverjük el a többi hozzávalóval. Tegyük a lezsírozott. lehártyázott báránycombot egy nagy sütőzacskóba, öntsük rá a páclevet és zárjuk le a zacskót. Néhányszor megforgatva egy éjszakán át ... tovább
Tisztítsuk meg a báránycombot a hártyáitól és mérjük le. a vékony csíkokra vágott fokhagymával tűzdeljük meg, majd hintsük be sóval és a paprikával. A többi hozzávalóból keverjünk tésztát, annyi liszttel, hogy sűrű ... tovább
A hártyáitól megtisztított karajt a cajun fűszerkeverékkel és a sóval jól bedörzsöljük, majd a jól beáztatott római tálba tesszük, öntsünk alá egy deci vizet és a tálat lefedve, tegyük a hideg sütőbe, melyet 175 fokra ... tovább
A kicsontozott karajt dörzsöljük be sóval borssal és a felforrósított olajon süssük körbe. Ha kifehéredett helyezzük római tálba. A sütőzsiradékon pirítsuk át a félfőre vágott hagymát, a felkarikázott répát és a finomra ... tovább
A lencsét két órára beáztatom. A paradicsomot forró vízbe mártom és a héját lehúzom, majd felaprítom, a hagymát apróra vágom. A lencsét leszűröm és egy fazékban hideg vízben felteszem főni. Mikor felforrt, hozzáadom a ... tovább
A bacont ropogósra sütjük és darabokra vagdaljuk. A főtt tojást, a sült vagy főtt csirkét, (lehet grill csirke is) kis kockára vágjuk. A salátát falatnyi darabokra tépkedjük. A sajtot lereszeljük, a paradicsomot és az avokádót ... tovább
Pirítsuk meg szárazon a mogyorót, majd tegyük félre. A kicsontozott lebőrözött csirkemellet vágjuk ceruzányi csíkokra és hintsük meg a keményítővel. 2 evőkanálnyi forró olajban süssük át a csirkedarabokat, szép barnára. ... tovább
A szójaszószt, a szezámolajat, az ecetet és gyömbért összekeverjük és a vékony csíkokra vágott marhahúst beleforgatjuk. Egy órára tegyük félre. Közben a kínai kel vastag ereit vágjuk ki, csíkozzuk fel, a paprikát és a hagymát ... tovább
A lebőrözött, kicsontozott csirkemellet vágjuk ceruzányi csíkokra. Keverjünk el két evőkanál szójaszósz 1 evőkanlá keményítővel és forgassuk bele a csirkét. Hagyjuk állni negyed órát. Közben a gombát, a paprikát és a ... tovább