Az olajban átsütjük a felszeletelt kolbászt és kockára vágott sonkát, majd hozzáadjuk a felkarikázott zöldségeket és ezekkel is összepirítjuk. Felöntjük liternyi vízzel, beleszórjuk, a kissé rövidebbre vágott káposztát és a ... tovább
A szépen megformázott borjúcombot sózzuk, borsozzuk, majd a felhevített vajon, körben elősütjük. Római tálba tesszük, a sütőzsiradékkal együtt és a babérleveleket mellé dobjuk. Annyi tejjel, melyben elkevertük a citrom lereszelt ... tovább
A felforrósított olajon süssük pirosra a bacont, majd süssük át rajta, a sóval, borssal ízesített lisztben megforgatott marhahúskockákat. Ha jól megpirult keverjük bele a felkockázott hagymát, gombát és zellert. Ha, a hagyma, ... tovább
A felhevített olajban süssük barnára a kockára vágott marhahúst, majd tegyük félre. A serpenyőbe dobjuk a félfőre vágott hagymát és a vaj felében, kevergetve, kis lángon, úgy, fél óra alatt, aranybarnára pároljuk. Barnítsuk ... tovább
A sóval, babérlevéllel és 2 gerezd fokhagymával ízesített vízben főzzük puhára burgonyát. Szűrjük le, majd kidobva a fűszereket, szikkasszuk pár percig. Törjük át, majd sóval, borssal ízesítve, adjunk hozzá annyi olajat, hogy ... tovább
A lereszelt zöldséget. a kakukkfű és a majoránna felét,
a feldarabolt fok-és vöröshagymát, némi sóval és borssal ízesítve összefőzzük, két liter vizet adva hozzá. Kihűtjük, majd az ecetet és a bort hozzáöntve elkeverjük. A ... tovább
A szép húsos, bőrös hasaalja szalonnát megformázzuk, majd a bőrét leforrázzuk. Letörölgetjük, majd a bőrt bedörzsöljük az ecettel és fedetlenül, hűvös helyre tesszük másnapig. A bőr rombusz alakban bevagdossuk, de a húsig ne ... tovább
Lévén nincs halfőző edényem, én, egy megszűnt országból származó kacsasütőt használok az elkészítéshez. Lábosban forraljunk fél liter vizet, majd dobjuk bele a darabokra vagdalt hagymát, az egyik citromot felszeletelve, a ... tovább
A joghurtot öntsük kendőbe és hagyjuk csepegni, amíg az étel készül.
A felhevített olajban süssük körben barnára a húst, majd vegyük ki és tegyük félre. A zsiradékban pároljuk meg, a finomra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a ... tovább
A babot leöntjük a húsalaplével, majd hozzáadva a bort, a babért és a fokhagymát puhára főzzük. Közben sózzuk, borsozzuk. Beleszórjuk a kockára vágott paradicsomot és a kuszkuszt, felöntjük fél csésze vízzel, felforraljuk, majd ... tovább