alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 üveg barnasör | 51 | 0 | 0 | 5.9 | 0 | 0 |
4 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
20 dkg erdei gomba | 41 | 5.7 | 0.4 | 3.8 | 6 | 0 |
1 dl sűrített paradicsom | 110 | 5 | 1 | 20 | 0 | 0 |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
10 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1.5 kg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
5 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |