alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 csésze fejtett bab | 164 | 10.8 | 0.4 | 29 | 12.5 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csésze húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 csésze kuszkusz | 349 | 9.4 | 1 | 73.4 | 7.2 | 0 |
1/2 csésze száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |