| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 2 maréknyi csemegekukorica | 128 | 4.7 | 1.6 | 23.6 | 3.7 | 0 |
| 1 pohár rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A rizst a felhevített olajon átpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük és két pohárnyi vízzel felöntjük. Ha a vizet elfőtte, rászórjuk a kukoricát és konyharuhával betekert fedő alatt állni hagyjuk. 15 perc múlva vajat hozzáadjuk és elkeverjük.