alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1.5 liter marhaalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
20 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
2 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
3 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
3 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
10 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1.5 kg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
8 dkg árpagyöngy | 350 | 9 | 1.4 | 75 | 20.7 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |