alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál áfonyalekvár | 243 | 0.3 | 0 | 59.7 | 0 | 0 |
2 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 db vadkacsa | 121 | 22.7 | 3.1 | 0.5 | 0 | 0 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
10 szem borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 teáskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
30 dkg vegyes zöldség | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |