Készítsük el az öntetet. A kefírbe keverjük bele a sajtot, adjunk hozzá sót, borsot és cayenni borsot. Citromlé és az ananász lé egy részének hozzáadásával ízesítsünk a szánk szerint. Finomra vágjuk a hagymát, kockára az ... tovább
A puha vajat habosra keverjük a finomra vágott zöldfűszerekkel, a lime levével, lereszelt héjával és a zúzott fokhagymával, ízlés szerint sózzuk, majd fóliába tekerve 2 ujjnyi rúddá formázzuk és mélyhűtőbe ... tovább
A szeletekre vágott halfilét sózzuk, borsozzuk és a citromlével megcsepegtetve fél órát állni hagyjuk. A levét csepegtessük le, de fogjuk fel. Keverjük el a paradicsomlével, a tejföllel, a krémsajttal a citrom lereszelt héjával, ... tovább
A zsírban karamellizáljuk a cukrot, majd beleszórjuk a szeletekre /fél fülre/ vágott hagymát, megpirítjuk és beletesszük a feldarabolt, tisztított nyulat. Fűszerezzük és a ragut a zsírjára többször is lepirítjuk. Felöntjük ... tovább
Az újhagymát vékonyan felkarikázzuk és a fehér részét átpároljuk a vajon. Felöntjük a zöldségalaplével és beledobjuk a kis kockára vágott burgonyát. Puhára főzzük, majd botmixerrel áttörjük. Ezután beletesszük a vékony ... tovább
A felhevített olajon, a finomra vágott hagymát átpirítjuk, majd a kicsire darabolt fokhagymát hozzáadjuk. Ha, az illata fölszállt, rádobjuk a felaprózott paprikát és a paradicsomot. Összepároljuk és felöntjük az alaplével. ... tovább
A lisztet a vajjal és olajjal gyorsan elmorzsoljuk, majd 3 evőkanál víz hozzáadásával rugalmas tésztává gyúrjuk, 20 percre hidegre tesszük, majd kinyújtva három csíkra vágjuk és egymásra téve ismét kinyújtjuk. Ezt, ... tovább
A megtisztított és feldarabolt epret serpenyőbe szórjuk és meghintjük a cukorral. Összefőzzük és kissé beforraljuk a levét. Végül áttörjük. A tojássárgájákat elkeverjük a tejjel és a mézzel. Kis lángon, kevergetve ... tovább
A sózatlan, héjmentes pisztáciát szárazon pirítsuk meg és vágjuk durvára. Tegyük félre. Kevés vízben főzzük fel a narancsok és a lime héját. Keverjük bele a citrusok kicsavart levét és a cukrot. Végül, gőz felett keverjük ... tovább
Az élesztőt tejben megfuttatjuk, aztán összekeverjük a liszttel, a sóval és az olajjal. Jól összegyúrjuk, 4 cipóba osztjuk és meleg helyen kelni hagyjuk. Közben a margarint 3 tojássárgájával kikeverjük. Ezt kenjük a 4 téglalap ... tovább