alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
5 dkg füstölt sajt | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1.5 liter húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
35 dkg kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |