alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
75 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
2 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
1 szál újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1.5 liter zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csomó mentalevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 dkg parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
10 dkg ementáli sajt | 267 | 27.8 | 16.3 | 1.9 | 0 | 38 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |