Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Főalkotó szerint :

Húsfélék
(1512 db)

Cajun marhanyárs

A húst 2 centis darabokra vágjuk. A joghurtba keverjük a fűszereket, az aprított petrezselymet, a citrom levét, reszelt héját és a zúzott fokhagymát. Beleforgatjuk a pácba a húskockákat és 3-4 órát hűtőben tartjuk. A paprikát és ... tovább

Carnitas sertésből

A hús fazékba tesszük, rászórjuk a fűszereket, a fokhagymát és egy fej darabolt hagymát, felöntjük a csirkealaplével és annyi vízzel, amennyi éppen ellepi. Takarékon, finoman gyöngyözve 3 órát főzzük. A húst kivesszük és ... tovább

Céklakrémleves baconchipsszel

A finomra vágott hagymát az olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a felkockázott céklát, burgonyát és a fokhagymát. Fedő alatt kicsit párolom, közben megfűszerezem. Felöntöm az alaplével és a borral, majd puhára főzöm. Botmixerrel ... tovább

Chilis banán

A leszárazott chilit, a citrom levét, lereszelt héját, a borsot, a fahéjat és a sót, botmixerrel keverjük el. A bacont vágjuk félbe, majd kenjük meg a masszával és tekerjük bele a felvagdalt banánt. Fogpiszkálóval tűzzük meg, majd ... tovább

Chilis csirkecomb csípős, ropogós ananásszal

Az ananászt megtisztítjuk és ujjnyi karikára vágjuk. kivételesen a torszáját nem távolítjuk el, majd a tányéron hagyjuk. A chilis olajjal bekenjük, fél órát állni hagyjuk, majd megszórjuk a barnacukorral és a sóval, azonnal a ... tovább

Chilis csirkecomb grillezve

A fokhagymát összezúzzuk és elkeverjük az olajjal. A csirkecombokat bőrös oldalukra fordítjuk és a felsőcombrészt két helyen, az alsócombot egy-egy helyen a csonttal párhuzamosan mélyen bevágjuk, összesen hat vágást ejtünk ... tovább

Chilis szarvasragu

A szarvascombot vágjuk dobókockányi darabokra. A hagymát, a fokhagymát, a zöldpaprikát és a chilit metéljük finomra. A chili magjait ízlés szerint távolítsuk el. A felforrósított olajon pirítsuk meg a hagymát, dobjuk hozzá a ... tovább

Chilis, csokoládés marhararagu

A finomra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd a hagymát átpirítjuk benne. Belekeverjük a fűszereket és a húst, végül, kevergetve,l fehéredésig sütjük. Belekeverjük, a csokoládé kivételével az összes hozzávalót és ... tovább

Chilis, fehérboros sertésragu

A sertéscombot kockára vágjuk, a vöröshagymát finomra aprítjuk. A chilit, ízlés szerint, kimagozva felvagdaljuk. A felhevített olajon a hagymát megpároljuk, hagyjuk kicsit megkaramellizálódni, majd a húst és chilit rádobva ... tovább

Chorizós ​​rizs

Tegyük botmixer poharába a paradicsomot, a fokhagymát, a zellert, a mézet, a citromlét és a fűszereket, majd zúzzuk össze. A chorizo kolbászról húzzuk le a bőrét és daraboljuk fel. A felhevített olajban süssük meg, majd ... tovább