alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg erdei gomba | 41 | 5.7 | 0.4 | 3.8 | 6 | 0 |
2 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 kg lábszár (marha) | 249 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |