A megtisztított vöröshagymát finomra aprítjuk, és a zsíron pirítsuk üvegesre, majd pici húslevet aláöntve, pároljuk meg. Adjuk hozzá az apró kockára vágott húst és a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Ha a hús
már ... tovább
A füstölt szalonnát nagyon apróra vágom és összekeverem a májkrémmel, a mustárral, a tejföllel, a konyakkal, meg a fűszerekkel. A csirkemelleket kifilézem és hosszában kettévágom, majd fólia alatt óvatosan kiverem. A masszát ... tovább
A kicsontozott karajt felszeleteljük és gyengéden kiverjük. Sózzuk borsozzuk, majd mindkét oldalát fehéredésig sütjük, a vaj-olaj keverék felében. A húsokat egymás mellé tepsibe rakosgatjuk és a sütőzsiradékot aláöntjük. A ... tovább
Olvasszuk fel a vajat, pirítsuk meg benne a mortadella kockákat. Egy külön tálban keverjük el a tojás sárgákat a tejszínnel, és sózzuk, borsozzuk. Ha megfőtt a tészta, csöpögtessük le, öntsük bele a mortadellás serpenyőbe, és ... tovább
A sajtot lereszeljük vagy villával áttörjük, a fokhagymát összezúzzuk és a hozzávalókat összekeverjük, Ízlésünk szerint fűszerezzük, de a sózással legyünk óvatosak, mert a kéksajt is sós.
Tálalás előtt két órát hagyjuk ... tovább
A felkockázott szalonnát zsírjára sütjük, majd megpirítjuk rajta a vöröshagyma felét, melyet előzőleg finomra vágtunk. Kevergetve fehéredésig sütjük, a csíkokra vágott húst, a hagymás zsiradékon. Hozzáadjuk a feldarabolt ... tovább
A finomra vágott szalonnát kissé megsütjük, majd az apróra metélt hagymát megpirítjuk rajta. A csíkokra vágott combot fehéredésig sütjük a zsiradékon és a majoránnával, a borssal meghintve párolni kezdjük. Szükség szerint ... tovább
Félfőre vágjuk a hagymát. Az apró kockára vágott szalonnaféléket zsírjára sütjük, majd a hagymát megpároljuk benne. Rádobjuk a felkockázott paprikákat és ezeket is megfonnyasztjuk. Belekeverjük a fűszereket és a felcsíkozott ... tovább
A felhevített zsíron megpároljuk a finomra vágott hagymát, rászórjuk a pirospaprikát és kevés vízzel felöntve összeforraljuk. Kikapcsolva a lángot, belekeverjük a kissé rövidebb szálakra vágott káposztát, a babért és ízlés ... tovább
A csont nélküli tarját kiverjük, majd a borban elkevert sóval, borssal, a provance-i fűszerkeverékkel és a zúzott fokhagymával elkeverjük. Két órát pácoljuk. A megtisztított burgonyát és vöröshagymát uborkagyalun leszeleteljük. ... tovább