alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
35 dkg bucatini | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg Mortadella Bologna Igp | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
3 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
igény szerint juhsajt (kaskavál) | 225 | 31.4 | 9.6 | 0.2 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |