alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
80 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
50 dkg szűzpecsenye | 163 | 21 | 8.1 | 0.4 | 0 | 68 |
5 evőkanál mangalicazsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |