alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
2 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
10 dkg roquefort sajt | 357 | 20 | 29.7 | 2 | 0 | 88 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg csirkeszárny | 132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál erőspaprika szósz | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
igény szerint angol zeller | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |