alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1/2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
3 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
2 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
30 dkg sertésmáj | 136 | 19.5 | 5.3 | 2.5 | 0 | 430 |
50 dkg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
3 evőkanál ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |