A felhevített vaj olaj keveréken a csíkokra vágott parajt és a zúzott fokhagymát megfonnyasztjuk. A tojásokat a sóval, borssal ízesítjük és a tejfölt belekeverve felverjük. A spenótra öntjük és összekeverjük. Ha kissé ... tovább
2 evőkanál olajon a zúzott fokhagymát és csíkokra vágott spenótot megfonnyasztjuk, közben sóval, borssal ízesítjük. Szögletes serpenyőben a többi olajat felhevítjük és a sóval felvert tojást beleöntjük. Addig sütjük, amíg ... tovább
A tojásokat a tejszínnel, ízlés szerint borssal és sóval ízesítve habosra verjük. Olajjal kikent, sütőpapírral bélelt, lapra simítjuk,majd 200 fokra előmelegített sütőben, 8 percig sütjük. A sütőből kivéve néhány percig ... tovább
Olvasszuk ki a spenótot és csavarjuk ki a levét. A vajat melegítsük fel nehéz, vas serpenyőben, majd öntsük bele a kevés sóval felvert tojást (a feta is sós!). Süssük addig, a szélét emelgetve, amíg összeáll. Szórjuk rá a ... tovább
A felhevített olajban megpároljuk a finomra vágott hagymát, a végén hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Egy perc múlva ráöntjük a paradicsomot, hozzáadjuk a fűszereket és felforraljuk. Beledobjuk a spenótot és, ha összeestek a ... tovább
Az olajon megpároljuk a finomra metélt hagymát. A kis darabokra vágott gombát a zsírjára sütjük rajta, közben sóval, borssal, zúzott fokhagymával és csipetnyi szerecsendióval fűszerezzük. Beleforgatjuk a spenótot és, ha ... tovább
A tejföl felében elkeverjük a juhtúrót. Evőkanálnyi olajon kicsit pároljuk a finomra vágott fokhagymát, de ne égessük meg, majd dobjuk rá a spenótot és csak addig hagyjuk a lángon, amíg össze nem esik. A galuskát, a spenótot ... tovább
A felhevített olajon, pirítsuk enyhe barnulásig, a finomra vágott zellert, répát és fokhagymát. Öntsük rá a paradicsomot a levével együtt és szórjuk bele a fűszereket. Forraljuk kis lángon, amíg besűrűsödik, néha keverjük át ... tovább
A felhevített olajon a levelek összeeséséig pároljuk a spenótot. Közben borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük. Langyosra hűtjük és belereszeljük a feta sajtot. A sajt sós, ezért nem kell sózni a spenótot. A csirkemellfiléket ... tovább
A gondosan megmosott, lerázott spenótot egy teáskanál vajon addig pároljuk, amíg összeesik, víz nem kell alá, elég ami a leveleken marad. Kihűtjük. A pulykamellet egy nagy szeletté vágjuk és fólia alatt, vékonyra verjük. Olajjal ... tovább