alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
2.5 dl barnasör | 51 | 0 | 0 | 5.9 | 0 | 0 |
igény szerint reszelt sajt | 366 | 20 | 29.7 | 2 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |